Kontakta oss: 040-48 01 90

Choose language:​​

Gilla oss på facebook:

Om vi inte har det, finns det inte


GLF har sedan dag ett haft en stark vilja att underlätta för producenter att frakta eller förpacka sina varor på ett säkert och billigt sätt. Det är denna vilja och drivkraft som har bidragit till att vi idag har ett så komplett produktsortiment.

Vi har allt från standardprodukter som EUR-pall till specialtillverkade lastbärare för extrema produkter. Transportvakter som håller koll på dina varor så att de är lätta att kontrollera vi slutdestination eller t.ex. korrosionsskydd som gör det möjligt att transportera på ett säkert sätt inom kritiska klimatzoner.

Om vi inte skulle ha något eller kan få tag på det, så finns det antagligen inte. Då uppfinner vi det och tillverkar det åt dig. Se oss gärna som ett tjänsteföretag snarare än en tillverkande industri. Vi är här för att hjälpa dig till en bättre och billigare slutprodukt.

​Vår adress

GLF AB​

Industriområdet, Kontoristgatan 4

Box 12, 247 70 Genarp

​Kontakta oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.